Toekomstig gebruik

 

“Het realiseren van een mooi, sfeervol en stijlvol Bolwerk is hetgeen ons bindt”

 

Om aan te sluiten bij de toekomstvisie van de gemeente hebben wij contact gezocht met andere partijen om gezamenlijk een schets te maken voor inrichting van het perceel en gezamenlijk een visie te ontwikkelen zodat wij, maar ook de gemeente, later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Met de volgende partijen konden wij ons als snel identificeren:

 

 1. Bolwerkkavel:

  Martijn en Marian Euverman en hun drie kinderen willen graag hun huidige woonplaats Amsterdam in de nabije toekomst verruilen voor het meer vriendelijke Haarlem. Dit vanwege het feit dat gemeente Haarlem een leefbare, kindvriendelijke omgeving met goede scholen en veel groen heeft gecreëerd. 

 

 1. Villakavel:

  Dhr David Ross van Rossence. Zijn visie is: “Het mooier maken van monumenten. 

 

 1. Stadskavel:

  Therapeuticum Haarlem
  Onze gezamenlijke visie sluit ook goed aan bij de visie van de gemeente om het Bolwerk zo open mogelijk te houden voor wandelaars en bezoekers. Over de ontwikkeling van het gemeenschappelijk terein hebben we reeds meermalen overleg gevoerd. Onze gemeenschappelijke ambitie is om de ruimte zoveel als mogelijk groen te ontwikkelen en ook daadwerkelijk te betrekken bij het park zoals ook in onderstaande schets is te zien: 

   

Het gebruik